tisdag 15 juni 2010

Snart sommar

Nu var det ett tag sedan det skrevs i bloggen men vi har inte vävt så mycket efter att Lena skrev. Däremot har vi varit hemma hos Christina G och tittat på hennes alster i vävstolen. Mycket fint!!! Vi fick också god paj och sallad samt kaffe o rabarberpaj.

Vi började kvällen med att titta på ett underbart bildspel med isskulpturer som Eva hade satt ihop. Hennes dotter hade tillsammans med en annan tjej gjort en katt som satt på en piedestal och sträckte sig mot golvet mot ett garnnystan. Suveränt! Fick även se bilder från modevisning med hennes dotter. Sedan letade CG fram några CD-skivor som Eva och Christina K hade satt ihop för ett tag sedan. Där återupplevde vi gamla minnen tex växtfärgning och Karlstadresan från 2005.

Igår var vi sex stycken som träffades i vävlokalen igen. Maria vävde vidare i den fina trasmattan, Christina K började på ryan, Lena på konstväven, Lill och CG kämpade med den finska väven. Hoppas de får till det nu! Själv vävde jag på båda hållen, får inte det att bli bra men ger inte upp i första taget.

Några kommer ner nästa måndag, medan vissa har semester.......

/Christina M

1 kommentar:

  1. Jag var väldigt imponerad av Christinas fina duk och Evas intressanta bildspel. Mycket trevlig kväll /Lena

    SvaraRadera